Aanpak

Bij CallFactory gaan we zowel met uw tijdelijke als langdurige opdrachten professioneel aan de slag.

PRINCE-2 gecertificeerd

Onze projectmanagers zijn PRINCE-2 gecertificeerd en hebben meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan bij grote ondernemingen zoals Rabobank, KPN, De Nederlandse Bank, Staal Bankiers, Bank Nederlandse Gemeenten, Fortis Bank, ING Bank, AT&T Unisource en Robeco.

PRINCE2 | CallfactorySuriname.com

PRINCE2 | CallfactorySuriname.com

Hierdoor spreken wij als geen ander de taal van Nederlandse en Belgische opdrachtgevers. Doordat wij meer dan bijna 10 jaar in Suriname professioneel actief zijn, kunnen wij onze medewerkers zodanig trainen en onze processen zodanig inrichten dat het eindproduct exact voldoet aan de wensen van onze opdrachtgevers. Tevens gebruiken we KPI’s om de kwaliteit te monitoren.
De combinatie van bekendheid met het Nederlands en Belgisch bedrijfsleven en het streven naar operational excellence in Suriname maakt CallFactory uniek.

Overtuigen via een pilot met CallFactory Suriname

Omdat we zeker weten dat samenwerken met CallFactory daadwerkelijk voordelen oplevert, voeren we in veel gevallen eerst een pilotproject uit zodat de opdrachtgever zich hiervan kan overtuigen.
Hierna worden duidelijke afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden, KPI’s en communicatiestructuren zodat een stevige basis wordt gelegd voor een lange termijn relatie waarbij de opdrachtgever waar voor geld krijgt.