Inbound

Vanuit ons callcenter in Paramaribo, Suriname bieden we verschillende inbound callcenterdiensten aan. Als inbound callcenter zijn we gespecialiseerd in de volgende diensten:

Inbound callcenterdiensten Suriname

  • Front office ondersteuning, secretaresse op afstand
  • Klantenservice telefoon, email, Whatsapp, chat
  • ICT helpdesk

Front office ondersteuning, secretaresse op afstand vanuit Suriname

Onder deze dienstverlening kunt u werkzaamheden verstaan die te maken hebben met het voorzien van informatie aan klanten en prospects, maken van afspraken en alle overige secretariële werkzaamheden.

Klantenservice telefoon, email, Whatsapp, chat, Facebook vanuit Suriname

Klanten zoeken steeds vaker op verschillende manieren contact met bedrijven. Elk communicatiekanaal vraagt om een andere aanpak. Klanten willen vaak snel een aankoop kunnen doen waardoor de behoefte om vragen snel beantwoord te krijgen steeds groter wordt.
CallFactory heeft uitgebreide ervaring met het bedienen van klanten via verschillende kanalen.

ICT helpdesk Suriname

Onze dienstverlening op het gebied van ICT helpdesk bestaat uit het ondersteunen van gebruikers op hun werkplek met software, het beantwoorden van technische vragen en het eventueel meekijken op de PC van de gebruiker m.b.v. Teamviewer om problemen op te lossen.

Wilt u meer weten over de inbound callcenterdiensten die vanuit Suriname worden geboden? Neem dan nu contact met ons op.