Offshoring Suriname

doorcallfactory

Offshoring Suriname

Uitbesteden naar het buitenland kan in verschillende vormen: nearshoring (uitbesteden in de nabijheid, bijvoorbeeld vanuit Nederland naar Polen) en offshore outsourcing (uitbesteden naar een overzees continent). Offshoring naar lagelonenlanden is de nieuwste trend in het begin van de 21e eeuw, met als voornamelijk argument het besparen van kosten.

Suriname is de ideale locatie voor een callcenter. Er wordt Nederlands gesproken, men heeft een goed opleidingsniveau, door de lage loonkosten kunnen bedrijven tegen relatief lage kosten werk uitbesteden, men heeft vaak affiniteit met de Nederlandse cultuur en het tijdsverschil kan een groot voordeel opleveren.

Offshoring naar Suriname is voor steeds meer branches de ideale oplossing. We komen offshoring naar Suriname tegen in de ICT branche, bij webwinkels, telemarketingbedrijven en vele andere branches. Offshoring naar Suriname levert vaak grote kostenbesparingen op. Offshoring naar Suriname is ook interessant vanwege het tijdsverschil. Verder is offshoring naar Suriname een interessante optie indien men flexibele arbeid nodig heeft. Waar men wel rekening mee dient te houden bij offshoring naar Suriname is de frequentie van communicatie.
Doordat men elkaar op afstand spreekt kan bij offshoring een misverstand snel ontstaan. Overigens net als bij normaal emailverkeer. Om van offshoring naar Suriname een succes te maken dient men gebruik te maken van een mix aan communicatiemethoden zoals webconferencing, email en telefonie. Hiernaast is bij offshoring van belang dat men het tijdsverschil optimaal benut.

Over de auteur

callfactory administrator