Webshop beginnen

doorcallfactory

Webshop beginnen

Wil je een webshop beginnen en heb je hier hulp bij nodig?

Het beginnen van een webshop is dankzij allerlei hulpmiddelen en tools gemakkelijk geworden. Je kunt kiezen voor de volgende webwinkelsoftware: WordPress met WooCommerce, OpenCart, Magento of een van de vele andere al dan niet gratis winkelsoftware.

Wanneer je een keus hebt gemaakt voor de webshopsoftware om jouw webshop te beginnen heb je vaak ook nog aanpassingen in de winkelsoftware nodig. Ook het inrichten van de winkelsoftware vereist wat tijd en kennis. Nadat je webshop is ingericht, kun je beginnen met het invoeren van producten, productbeschrijvingen, prijzen, etc. Bij het invoeren hiervan is het belangrijk dat je dit op een SEO vriendelijke manier doet, zodat je webwinkel en specifieke producten goed in Google gevonden kunnen worden. Google kijkt inmiddels naar zoveel zaken voordat je een mooie plek krijgt bij de zoekresultaten, dat je veel aandacht moet besteden hieraan zodat je op de eerste pagina van de Google zoekresultaten terechtkomt.

Andere manieren om je webshop een mooie plek te geven bij de Google zoekresultaten zijn linkbuilding, schrijven van blogs, etc. Uiteraard kun je ook adverteren via Google Shopping, Google Adwords, Facebook, LinkedIn, etc.

Als nieuwe webshopeigenaar heb je veel taken: inkoop, verkoop, marketing, personeel, financiele administratie, klantenservice, etc. De klantenservice uitbesteden voor je webshop is iets waar je goed over moet nadenken. Het is immers de ultieme manier om ervoor te zorgen dat mensen die om informatie vragen klanten worden. En mensen die al klanten zijn moeten goed geholpen worden, zodat ze de volgende keer weer bij jou kopen en hun positieve ervaring doorvertellen.

Om dit goed te kunnen doen, klanten binnenhalen en behouden, moet je een goede strategie hebben. Door het grote aanbod aan webshops en prijsvergelijkers zoals Kieskeurig en Beslist heeft de consument veel tools in handen om een keus te maken. Als jij dus een klantenservice hebt die goed bereikbaar is, vriendelijk is, meedenkt en zorgt voor een tevreden klant heb je al heel wat gedaan om ervoor te zorgen dat deze klant een vervolgaankoop doet.

CallFactory Suriname heeft veel ervaring met het opzetten van de klantenservice voor bedrijven. Door de vele projecten die we hebben gedaan, kunnen we nieuwe webshops goed adviseren en een organisatie neerzetten die de doelstellingen van de webshop volledig ondersteunt. Bij het beginnen van een webshop is er vaak een beperkt budget.  Als je dus een callcenter in het buitenland, in dit geval Suriname, vindt zoals CallFactory Suriname, die de kennis en ervaring heeft om een webshop eigenaar te ondersteunen en dit ook nog nog tegen een lage prijs kan doen, dan is het zeker de moeite waard om dit te overwegen.

Wil je een webshop beginnen en ben je benieuwd wat CallFactory Suriname kan betekenen voor jou? Neem dan contact met ons op!

 

Over de auteur

callfactory administrator